13 Mayıs 2016 Cuma

Damga Tasarım - 3D Modelleme-3D Görselleştirme ve Animasyon Hizmetleri

Damga Tasarım,

Günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle artık yapılacak olan projenin veya ürünün sanal ortamda birebir olarak gerçeğe en yakın şekilde sunum yapmanızı sağlayacak 3d mimari modelleme , 3d endüstriyel modelleme teknikleriyle henüz anlaşma aşamasında olsanız bile müşterilerinizi cezbedecek ve onları etkileyecek bir sunum yapmanız çok önemlidir.

Bu aşamada 3d görselleştirme teknikleriyle biz devreye giriyoruz ve size en iyi bir şekilde sunum yapmanız için elimizden gelen hizmeti sağlıyoruz.

Sanal ortamda gerçekleşen bu çalışmalar referans olarak oldukça etkili olmaktadır, Aynı zamanda bu tarz çalışmalarınızı 3d animasyon olarak da hazırlatabilir yapacağınız sunumu garanti altına almış olursunuz.

Damga Tasarım , Genç ,dinamik ,çalışkan ve deneyimli kadrosu ile 3d modelleme ,3d görselleştirme,3d mimari modelleme ve Animasyon konularında siz değerli müşterilerine hizmet vermekden mutluluk duymaktadır.

Detaylı bilgi için www.damgatasarim.com adresinden bizlere ulaşabiliriniz.

Damga Tasarım
3D Mimari Modelleme ve Animasyon Hizmetleri
0216 379 56 90
info@damgatasarim.com
www.damgatasarim.com

1 yorum:

  1. DAMGA TASARIM 3D MODELLEME_3D GORSELLESTİRME HİZMETLERİ

    Uzman ve Deneyimli Kadromuz ile 3D Modelleme_3D Gorsellestirme Konularında Müşterilerimize hızlı ve kaliteli Render’lar Alarak Siz Değerli Müşterilerimize Hizmet vermekteyiz.
    http://www.damgatasarim.com/3d_mimari_animasyon/

    YanıtlaSil